Növelje üzleti hatékonyságát piacvezető technológiai megoldásokkal a HR és bérszámfejtés terén

Testreszabott és integrált HR és bérszámfejtési folyamat a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése érdekében

A bérszámfejtési jogszabályok rendkívül összetettek, és mivel a szabályok, valamint a belső szabályzatok gyakran változnak, a bérszámfejtés házon belüli működtetése gyakran költséges és nem hatékony megoldás. A munkaügyi folyamatok regionális szintű szervezése olyan kihívásokkal jár, amelyek szakértői szintű HR-tudást és specializált folyamatokat igényelnek.

Hungary RFP button img_2

Globális szemlélettel és helyi szakértelemmel rendelkező csapatunk igazodik az Önök HR- és bérszámfejtési igényeihez, miközben, a piac legmagasabb minőségi elvárásait is teljesíti.

 • 55,000+

  feldolgozott bérjegyzék havonta
 • 200+

  szakember áll készen arra, hogy segítse vállalkozása növekedését
 • 16

  országban és területen a régióban

Mit nyújtunk Önöknek?

 • Bérszámfejtés, bevallások és jelentések készítése a PayWorld rendszeren keresztül
 • HR- és bérszámfejtési folyamatok integrációja (HRMS/ HRIS to Payroll szoftver via PayMap rendszerén keresztül)
 • Bérszámfejtési és könyvelési folyamatok integrációja (a bérszámfejtő szoftver és a vállalatirányítási rendszer között)
 • HR és bérügyviteli audit
 • HR-tanácsadás és segítségnyújtás a munkaüggyel kapcsolatos dokumentumok elkészítésében, beleértve a belső szabályzatokat, munkavállalói kézikönyvet, kollektív szerződést stb.

Mit ígérünk Önöknek?

A HR- és bérszámfejtési funkciók kiszervezése javíthatja a pontosságot, a hatékonyságot és a biztonságot, emellett könnyebbé teszi az eltérő jogrendszereknek és szabályoknak való nemzetközi megfelelést is. 

 • Piacvezető bérszámfejtési technológia
 • Késedelmek, bírságok és hibák elkerülése
 • A munkavállalók pontos és időben történő kifizetése
 • Komplex szaktudás - egy kézből

Piacvezető bérszámfejtési technológia

Belső HR és munkaügyi csapatuk technológiánknak köszönhetően jobb és alapos rálátást nyer a folyamatokra, amelyeket valós időben is nyomon tudnak követni.

A Mazars bérszámfejtési platformja, a PayWorld, révén (amely mögött a Payzaar rendszer áll) modern és innovatív megoldásokkal segítjük bérügyviteli folyamataik optimalizálását:

ads1
 • Erősíti a kontrollt a bérszámfejtés- és munkaerőköltség-specifikus riportok és kimutatások segítségével
 • Konszolidálja a bérszámfejtési adatok elemzését
 • Egyszerűsíti a különböző HR- és pénzügyi rendszerekkel való integrációt
 • Gondoskodik a biztonságos információcseréről és -tárolásról

 

Saját fejlesztésű PayMap összekapcsolja is az Önök HRMS rendszerét bérszámfejtő szoftverünkkel, automatizálja a HR és a bérszámfejtés közötti adatáramlást, valamint digitalizálja a jóváhagyásokat és egyeztetéseket.

Késedelmek, bírságok és hibák elkerülése

ads2

Tapasztalt és megbízható HR- és bérszámfejtési szakemberekből álló csapatunkkal támogatást nyújtunk ügyfeleink számára bárhol a közép-kelet-európai régióban, ahol erre szükségük van.

HR- és bérszámfejtési kompetenciáinkat munkatársaink folyamatos munkajogi és szakmai képzésével. kapacitásunkat kollégáink számának növelésével fejlesztjük. Ennek eredményeképpen jól képzett és motivált csapatunk mindenkor következetesen magas szintű szolgáltatást nyújt az Önök számára.

‎‎A munkavállalók pontos és időben történő kifizetése

ads3

Tisztában vagyunk azzal, hogy napjaink munkavállalói számtalan igényt támasztanak a HR irányába, melyekből továbbra is az egyik legfontosabb, hogy a munkavállalók számára a kifizetésekre mindig időben és pontosan kerüljön sor.

A Mazars-nál a HR- és bérszámfejtési szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a következetes és megbízható, testreszabott és rugalmas szolgáltatást kereső vállalatok igényeinek. A legújabb technológiákat és platformokat használva segítünk a gyors, hatékony és automatizált bérszámfejtési és HR-folyamatok megvalósításában.

‎ 

Komplex szaktudás - egy kézből

ads4

Dedikált kapcsolattartónk segítségével az „egyablakos” szolgáltatás előnyeit élvezhetik, amely keretében zökkenőmentes együttműködést biztosítunk nemzetközi szakértői csapatunkkal az Önök által elvárt eredmények érdekében. Kiváló szakembereink mindent megtesznek azért, hogy a Mazars az Önök igényeihez igazodva a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Képzett regionális csapatunk helyi és nemzetközi HR, valamint bérszámfejtési szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit. Teljes körű, naprakész ismeretekkel rendelkezünk a munkaügyi és munkajogi szabályokról, ezzel segítve Önöket munkavállalóik igényeinek minél alaposabb megértésében és azoknak való megfelelésében.

‎‎Az elmúlt két év során hat európai entitásunk – amelyek mindegyike más-más országban működött – bérszámfejtési folyamatait szerveztük ki sikeresen a Mazars-hoz.  A rendszerükre való áttérés során a Mazars helyi bérszámfejtő csapatai maximálisan segítőkészek voltak, és ezt követően is a legmagasabb szintű támogatást nyújtották, amikor szükségünk volt rá. Véleményem szerint az a szakmai támogatás, melyet az egyes országok helyi szabályaival kapcsolatos bérszámfejtési kérdéseinknek megválaszolásában kapunk, egyedülálló értéket képvisel. Mindenkor időt szánnak arra, hogy elmagyarázzák, mire van szükség, majd segítséget nyújtanak, illetve bizonyos esetekben teljes mértékben elvégeznek minden szükséges lépést. - Luxuscikkeket forgalmazó kiskereskedelmi vállalat szenior bérszámfejtési igazgatója 

Növeljük együtt vállalkozását!

For the English version of this page, please click here.