Creșteți productivitatea afacerii dumneavoastră cu soluții inovatoare pentru procesele de HR și salarizare

Proces de HR și salarizare scalabil și integrat pentru a vă reduce costurile și a crește productivitatea

Legislația salarizării este un domeniu extrem de complex, cu reguli și politici în continuă schimbare, astfel, procesarea internă a salariilor devine adesea costisitoare și ineficientă. Forța de muncă regională generează provocări care necesită cunoștințe de specialitate în domeniul resurselor umane și procese specializate în zona europeană.

RO RFP button

Având o viziune globală și o expertiză locală, echipa noastră vă oferă o modalitate flexibilă de gestionare a cerințelor dumneavoastră de HR și salarizare, conformă cu cele mai înalte standarde de calitate de pe piață.

 • 55,000+

  fluturași de salariu procesați în fiecare lună în Europa Centrală și de Est
 • 200+

  profesioniști pregătiți să vă ajute afacerea să prospere
 • 16

  țări și teritorii acoperite în regiune

Serviciile noastre

 • Procesarea și raportarea salariilor via PayWorld
 • Integrarea proceselor de HR și salarizare (integrarea sistemelor interne ale clientului HRMS/HRIS cu softul de calcul salarial, automatizarea preluării datelor de input în calculul salarial, via PayMap)
 • Integrarea proceselor de salarizare și contabilitate (softul de calcul salarial către ERP)
 • Audit în domeniul resurselor umane și al salarizării
 • Consultanță în domeniul resurselor umane și asistență în pregătirea documentelor de HR, inclusiv politicile interne, manualul angajatului, contractul colectiv de muncă etc.

Promisiunea Mazars

Externalizarea funcțiilor dumneavoastră de HR și salarizare poate îmbunătăți precizia, eficacitatea și securitatea. Regulile și reglementările variază de la o jurisdicție la alta, astfel că gestionarea acestor funcții la nivel internațional poate fi dificilă.

 • Cea mai bună tehnologie de salarizare de pe piață
 • Evitați întârzierile, penalizările și erorile
 • Angajații sunt plătiți întotdeauna la timp și în mod corect
 • Un set complet de competențe și un singur punct de contact

Cea mai bună tehnologie de salarizare de pe piață

Echipa dumneavoastră internă de HR și salarizare va putea înțelege mai bine impactul asupra veniturilor și va analiza indicatorii în timp real cu ajutorul celei mai bune tehnologii din piață.

Prin intermediul PayWorld, platforma Mazars de gestionare a salarizării dezvoltată de către Payzaar, vă oferim o inovație tehnologică de ultimă generație pentru a vă optimiza operațiunile de salarizare:

ads1
 • Consolidați controalele operaționale prin indicatori specifici salarizării și costurilor forței de muncă;
 • Consolidați analizele datelor de salarizare;
 • Simplificați integrarea în sistemele financiare și de HR ale părților terțe;
 • Transmiteți și stocați informații în siguranță.‎

‎PayMap este sistemul nostru de integrare intern, care conectează sistemul dumneavoastră HRMS la software-ul nostru de salarizare, automatizând fluxurile de date HR & salarizare și digitalizând validările și corespondența aferente.  

Evitați întârzierile, penalizările și erorile

ads2

Alături de o echipă profesionistă de specialiști în HR și salarizare, suntem în măsură să sprijinim clienții oriunde în regiunea Europei Centrale și de Est aveți nevoie.

Ne îmbunătățim în mod permanent oferta de HR și salarizare, prin dezvoltarea continuă a oamenilor noștri și prin investiții în formarea profesională în domeniul legislației muncii. Astfel, vă putem oferi un serviciu consecvent, alături de o echipă pregătită și motivată.

‎‎Angajații sunt plătiți întotdeauna la timp și în mod corect

ads3

Suntem conștienți că forța de muncă modernă se confruntă cu nenumărate nevoi de resurse umane și, mai presus de toate, dorește să știe că va fi plătită la timp și cu acuratețe.

La Mazars, serviciile noastre de HR și salarizare sunt concepute pentru a satisface cerințele companiilor care caută un serviciu consecvent și fiabil, dar și scalabil și flexibil. Utilizând cele mai noi tehnologii și platforme, oferim procese de salarizare și HR simplificate și automatizate.‎

‎ ‎

Un set complet de competențe și o singură persoană de contact

ads4

Când alegeți să lucrați cu noi, beneficiați de un singur punct de contact care va lucra îndeaproape cu o echipă internațională de experți pentru a vă oferi rezultatele potrivite pentru dumneavoastră. Un consiliu regional alcătuit din profesioniști remarcabili se asigură că specialiștii noștri au performanțe optime, în conformitate cu nevoile companiei dumneavoastră.

Echipa noastră regională oferă asistență clienților în domeniul resurselor umane și al salarizării, la nivel național și internațional. Asigurăm o interpretare completă și actualizată a legislației muncii și a ocupării forței de muncă, pentru a ne asigura de faptul că organizația dumneavoastră înțelege cu adevărat nevoile angajaților săi.

‎‎În ultimii doi ani, am realizat cu succes tranziția a șase dintre procesele noastre de salarizare europene, fiecare fiind poziționat într-o țară diferită, către Mazars, pentru procesarea salarizării. Fiecare echipă locală de salarizare ne-a fost de mare ajutor în tranziția către sistemul lor și au continuat să ne ofere asistență de top atunci când am avut nevoie. Consider că valoarea unică care derivă din aceste relații este reprezentată de îndrumarea pe care o primim atunci când vine vorba de probleme mai complexe legate de salarizare, în ceea ce privește aspectele legate de conformarea locală în fiecare țară. Aceștia își fac timp să ne explice de ce este nevoie, apoi ne ajută sau, în unele cazuri, se ocupă complet de ceea ce este necesar pentru a finaliza proiectul. - Senior Payroll Director, Companie de retail de lux

Vreau să îmi dezvolt afacerea!

For the English version of this page, please click here.